h

SP West komt nooit met lege handen

19 januari 2010

SP West komt nooit met lege handen

De definitieve inschrijving van de kandidatenlijst van SP in West voor de deelraadsverkiezingen van 3 maart 2010 werd vanmorgen opgeluisterd met het aanbieden van een heuse SP-taart aan de ambtenaren van stadsdeel Westerpark, die de inschrijving coördineren.

Myrte, dochter van kandidaat Harm-Jan Kamstra, leverde de taart persoonlijk af bij het stadsdeelkantoor, waarna coördinator verkiezingen Corine Overkleeft de SP-kandidatenlijst controleerde en goedkeurde. De SP bedankte de ambtenaren van Burgerzaken van het stadsdeel symbolisch voor het harde werken met het aanbieden van een heuse SP-taart. Na enig tegenstribbelen - van omkoping was echter geen sprake - werd de geste in dank aanvaard.

U bent hier