h

Flyeren op een vaak vergeten plein in Geuzenveld

1 maart 2010

Flyeren op een vaak vergeten plein in Geuzenveld

Marktdag in Geuzenveld, SP'ers flyeren op een vergeten plein: het Lambertus Zijlplein. Het is er erg druk en de mensen vinden het bijzonder dat de SP het Lambertus Zijlplein aandoet. Heel veel mensen zijn potentiële SP stemmers omdat men vindt dat het anders moet. Vier jaar lang heeft met name de PvdA van alles beloofd maar de stadsvernieuwing heeft de buurt gesloopt. Men heeft het gevoel dat er niet geluisterd wordt naar de mensen.

Het kan ook anders. Er zijn flats zoals in de Sam van Houtenstraat die prachtig zijn gerenoveerd met op de begane grond winkelpanden en studio's. Goed voor de economische activiteit in deze buurt. De huurkosten voor de appartementen gaan iets omhoog maar men kan er terugkomen. Zo voorkom je dat mensen van slooppand naar slooppand moeten verhuizen.

De SP zal regelmatig terugkeren op het Lambertus Zijlplein om te luisteren en te helpen om samen iets van de buurt te maken.

U bent hier