h

SP eist overleg De Alliantie met bewoners Gorontalostraat

11 maart 2010

SP eist overleg De Alliantie met bewoners Gorontalostraat

Woningcorporatie De Alliantie wil de Gorontalostraat in de Indische buurt renoveren. Stadsdeel Zeeburg heeft onterecht een peildatum afgegeven aan de woningcorporatie. De Alliantie heeft de bewoners niet gekend in hun besluit en geen draagvlakonderzoek uitgevoerd. De SP vindt dit een verkeerde gang van zaken.

Zaterdag om 15:00 uur gaat de SP in de Gorontalostraat langs de deuren om te polsen wat de problemen zijn in de Gorontalostraat. In november heeft De Alliantie voor de bewoners een informatieavond georganiseerd. Vervolgens hebben ze van de woningcorporatie niets meer gehoord. "Zonder overleg met de bewoners kan de renovatie niet doorgaan", aldus SP-deelraadslid Tiers Bakker.

U bent hier