h

SP West bedankt haar kiezers: 3 zetels in nieuwe deelraad!

4 maart 2010

SP West bedankt haar kiezers: 3 zetels in nieuwe deelraad!

Bijna 10 procent van de inwoners van Amsterdam West, die zijn gaan stemmen op 3 maart, hebben hun voorkeur uitgesproken voor de SP. Drie zetels in de nieuwe deelraad van het nieuwe stadsdeel levert dat op en daar zijn we enorm blij mee! We bedanken alle SP-stemmers, waar we de afgelopen weken mee hebben gepraat, aan de deur, op de markt, in moskeeën en in debatten.

De SP in West stormt gewoon door: tegen de sloop van Bosleeuw-Midden, voor het behoud van de Vespuccimarkt, voor gemengde scholen, voor de terugkeer van de wijkagent en de wijkverpleegster, tegen de Singelgrachtgarage, enzovoort. Dat waren geen loze verkiezingspraatjes, daar kunt u ons op aanspreken!

U bent hier