h

Informatieve fietstocht met de oude en nieuwe fracties

15 april 2010

Informatieve fietstocht met de oude en nieuwe fracties

Zaterdag 17 april gaan SP'ers op de fiets langs zoveel mogelijk belangwekkende plekken in het stadsdeel. De oude SP-fracties van Zeeburg en Oost/Watergraafsmeer informeren de nieuwe fractie Oost over lopende zaken en wat er te verwachten valt. Alle SP-leden in Oost zijn uitgenodigd om zich hierbij aan te sluiten, of om onderweg de fracties te ontmoeten. Iedereen die de fractie plekken wil aanwijzen die de aandacht verdienen, is van harte welkom. Maar ook voor kennismaking, vragen of anderszins, is dit een geschikte gelegenheid. Heb je een vraag aan de fractie? Wil je meer weten over de SP in Oost? Fiets dan met ons mee!

De route met de geschatte tijdstippen van aankomst is hieronder te downloaden, zodat iedereen zelf kan uitmaken waar de fractie te treffen. Tijdens de fietstocht kunt u informeren bij Karen Wegner (06 51014580) waar de SP fiets-kolonne zich op dat moment exact bevindt.

U bent hier