h

Campagneknaller op Allebé- en Osdorpplein

8 juni 2010

Campagneknaller op Allebé- en Osdorpplein

In het laatste weekend voor de verkiezingen zette de SP in Nieuw-West alle zeilen bij voor een heuse campagneknaller. Met een sprankelend debat, een informatieve politieke markt en diverse plak- en flyeracties zijn de SP en lijsttrekker Emile Roemer goed op de kaart gezet.

De politieke markt op het August Allebéplein werd met het warme weer druk bezocht. De SP-kraam was goed gevuld met allerhande campagnemateriaal. Naast SP-leden uit Nieuw-West en Centrum was ook gemeenteraadslid Remine Alberts aanwezig om bezoekers te woord te staan. Chris Schaeffer, fractievoorzitter voor de SP in Nieuw-West, werd geheel onverwacht het podium opgesleept om in debat te gaan met Tweede Kamerleden Alwin de Jong (CDA) en Khadija Arib (PvdA), deelraadslid Claudette Ramsahai (VVD) en wethouder Achmed Baâdoud (PvdA).

Ook op het Osdorpplein ontwikkelde zich een succesvolle campagneactie. Het weer, de drukte en een gedreven groep SP-ers zorgden ervoor dat het campagnemateriaal er binnen een kwartier doorheen was. Het was duidelijk dat veel mensen inzagen dat een sociaal beleid alleen mogelijk is met de SP. Schaeffer: "De lift ging al omhoog maar we zijn nog niet boven! Voor de tweede keer op rij kijken we terug op een echte SP campagneknaller in Nieuw-West."

U bent hier