h

Saranjam verlaat deelraadsfractie Zuidoost

25 juni 2010

Saranjam verlaat deelraadsfractie Zuidoost

Noush Saranjam heeft haar SP-lidmaatschap opgezegd en stapt daarmee ook uit de deelraadsfractie van de SP in Zuidoost. Zij geeft aan de samenwerking met de overige SP-ers in het stadsdeel niet meer te zien zitten. Ondanks pogingen van het afdelingsbestuur om deze zetel voor de SP te behouden heeft Saranjam er voor gekozen om zelfstandig in de deelraad door te gaan.

SP-afdelingsvoorzitter Paula van Dijnen: "Aangezien Saranjam vanuit de lijst van de SP gekozen is, behoort deze zetel aan de SP toe. Helaas ziet zij dit niet zo. Wij begrijpen dat SP-stemmers zich bestolen voelen en betreuren deze stap van Saranjam. Wel heb ik er vol vertrouwen in dat de SP in Zuidoost een stevig geluid zal blijven laten horen."

U bent hier