h

Stem tegen bouw Singelgrachtgarage!

3 juni 2010

Stem tegen bouw Singelgrachtgarage!

De bouw van de Singelgrachtgarage gaat de burger betalen: door een forse verhoging van de parkeervergunningen. Deze boodschap geeft de SP in West mee aan de kiezer, die op 9 juni a.s. naar het stemhokje gaat. In het - voorlopig laatste - stadsdeelreferendum mag de kiezer zich ook uitspreken voor of tegen de bouw van de Singelgrachtgarage.

Een parkeerplek in een parkeergarage onder de grond of onder water kost vele tienduizenden euro's. De aanleg van de Singelgrachtgarage kost 60 miljoen, die de bewoners moeten betalen. De parkeertarieven voor bewoners worden opgetrokken naar het hoogste niveau. Voor sommige buurten betekent dit dat zij meer dan het dubbele gaat betalen. En voor alle burgers geldt: U gaat deze garage betalen. Voor het verhogen van de parkeertarieven worden uiteindelijk maar 400 auto's weggehaald uit het straatbeeld. De boodschap van de SP West is helder: 'Stop dit. Het is ook crisis voor de bewoners!'

U bent hier