h

Perspectievennota: veel woorden om niets

2 juli 2010

Perspectievennota: veel woorden om niets

Het bestuur van stadsdeel Oost had er 25 pagina's voor nodig, maar keuzes, een visie, waren ver te zoeken in de perspectievennota. Al een half jaar worden de geesten rijp gemaakt voor forse bezuinigingen, maar ook nu waren er geen concrete voorstellen. SP-fractievoorzitter Meta Meijer: "Al bij het coalitieakkoord, en ook nu weer, willen wij keuzes maken. Het is onfatsoenlijk om pas in december een definitieve richting in te slaan, terwijl verenigingen, organisaties en bewoners moeten weten wat ze in 2011 van ons mogen verwachten."

In tegenstelling tot het bestuur, durfde de SP wel concrete bezuinigingsvoorstellen te doen. Zo kan de vergoeding voor raadsleden en wethouders omlaag. Lees de gehele bijdrage van de SP hier.

U bent hier