h

Goede gesprekken op de Oostelijke Eilanden

31 augustus 2010

Goede gesprekken op de Oostelijke Eilanden

"He! Zijn er alweer verkiezingen?" Met deze vraag van een bewoner werden actieve SP-ers verwelkomd bij de supermarkt in de Wittenburgerstraat op de Oostelijke Eilanden. Dat er tijdens de verkiezingen geflyerd wordt, zijn de mensen wel gewend, maar dat de politiek ook op straat te vinden is als er niet direct stemmen te winnen zijn, komt nauwelijks voor. De aanwezigheid van de SP'ers werd dan ook erg gewaardeerd.

Mensen wilden vooral praten over de moeilijk kabinetsformatie. De bezorgdheid over het aankomende rechtse kabinet is groot. Het optreden van de SP-leider Emile Roemer valt bij vele mensen goed, ook zijn voorstel voor een centrum-links kabinet kon op steun rekenen bij de Oostelijke Eilanders.

Op de vraag wat de SP de afgelopen tijd in Centrum gedaan had konden de flyeraars de nieuwsbrief overhandigen. In de nieuwsbrief zijn de acties van de afgelopen maanden in het Centrum terug te vinden. Er staan onder andere verslagen van het 'buurten in de buurt' in. Ook de resultaten van de SP-fractie in de deelraad zijn hier te vinden.

U bent hier