h

SP weer aanwezig op 'haar' Banne Bruist

27 september 2010

SP weer aanwezig op 'haar' Banne Bruist

Weinig politieke partijen hadden dit jaar de moeite genomen op het volksfeest Banne Bruist een kraam in te richten. Maar de SP kon, als redder van editie 2010, natuurlijk niet ontbreken. Want zo lang de Banne Bruist, zal de SP er staan.

De SP'ers maakten van de gelegenheid gebruik om mensen te vragen naar hun mening over het parkeerbeleid in Noord. Ook konden voorbijgangers de re-integratie-enquête invullen. En natuurlijk werd er bij de kraam, dit jaar zelfs uitgerust met tv, veelvuldig geklaagd over het maandelijks ophalen van het grofvuil.

Was u niet op Banne Bruist en wilt u toch uw mening kwijt over het parkeerbeleid in Noord of het maandelijks ophalen van grofvuil? Mail ons: amsterdamnoord@sp.nl.

U bent hier