h

Bewoners Platanenweg niet op straat

2 februari 2011

Bewoners Platanenweg niet op straat

"Wij zullen niet accepteren dat de bewoners van de Plantanenweg op straat komen te staan en houden de portefeuillehouder dus aan zijn belofte", aldus SP-deelraadslid Tiers Bakker. In de deelraadsvergadering van 1 februari heeft portefeuillehouder Reuten op aandringen van de SP toegezegd dat de bewoners van de Plantanenweg niet op straat worden gezet.

Met een publieke tribune vol bewoners zocht de deelraad naar manieren om de woningcorporatie te controleren. De portefeuillehouder gaat de woningcorporatie nu controleren en kijken of er maatwerk wordt geleverd voor de bewoners. Bakker: "Op onze beurt zullen wij er ook scherp op toezien dat dit gebeurt. Het minste dat Stadgenoot kan doen is hen helpen bij het vinden van een nieuwe woning en geen huurders zomaar op straat zetten".

Bekijk ook een bericht van AT5 over dit onderwerp.

U bent hier