h

De laatste loodjes van de campagne

28 februari 2011

De laatste loodjes van de campagne

Een paar keer op de markt, nog een laatste plakronde en natuurlijk bij de pontjes: de SP zet ook in Noord de campagne vol enthousiasme voort, ondanks het hondenweer.

Zaterdag regende het pijpenstelen op Buikslotemeerplein, desalniettemin vlogen de sponzen en flyers als warme broodjes de bakfiets uit. De reacties van het winkelend publiek waren hoopvol: velen gaan stemmen en niet zelden SP.

Flyeren bij de bakfiets op Buikslotermeerplein

Bij de pontjes maandagochtend ging het wat stroever, daar moesten nog heel veel mensen eraan herinnerd worden dat ze nog twee dagen hebben om te bedenken op welke linkse partij ze gaan stemmen om Rutte van een meerderheid af te houden. Gelukkig staat de SP dinsdag ook nog bij de pont met sponzen en laatstedagkaarten om de laatste twijfelaars over de streep te trekken.

U bent hier