h

Toevloed meldingen achterstallig woningonderhoud Nieuw West

8 februari 2011

Toevloed meldingen achterstallig woningonderhoud Nieuw West

Het meldpunt achterstallig woningonderhoud voor Nieuw-West draait op volle toeren. De tientallen meldingen geven aan dat het ernst is met het woningonderhoud van veel woningen het stadsdeel. Daarmee is deze actie in het kader van van de gemeentelijke SP actie "Red betaalbaar wonen" een overweldigend succes te noemen.

Naast tientallen meldingen vanuit de Knijtijzerpanden stromen de meldingen uit andere buurten, zoals onlangs de Reimerswaalbuurt, binnen nadat de SP in deze buurten met informatie over het meldpunt heeft geflyerd. Terwijl de actie nog loopt blijkt nu al dat het woningonderhoudprobleem in Nieuw-West structureel is. Naar verwachting zullen nog vele meldingen volgen. De SP stelt een zwartboek samen ter attentie van de wethouder en zal de woningcorporaties confronteren met het zich ontwikkelende schandaal.

U bent hier