h

3 juni: Thema-avond wonen

23 mei 2011

3 juni: Thema-avond wonen

De SP West organiseert op vrijdag 3 juni een openbare avond over het thema wonen. Onder anderen oud-SP-Tweede Kamerlid Remi Poppe, die vele jaren ervaring heeft met debatten en acties rond dit thema, zal de aanwezigen toespreken. Er is aandacht voor de rol van de regering, gemeente, deelraad, en woningcorporaties bij volkshuisvesting.

Wonen doen we allemaal. En we willen dan ook graag betaalbaar, comfortabel en veilig wonen. Over de woningmarkt is al enige tijd veel te doen. Door de financiëe crisis is een en ander nijpender en acuter geworden. Bezuinigingen en andere ingrijpende maatregelen staan op stapel om het woongenot van veel mensen te bederven.

De avond wordt gehouden in SBOW, Eerste Helmersstraat 106 en start om 20:00 uur.

U bent hier