h

Actie 'huurders bedonnerd' een succes

14 mei 2011

Actie 'huurders bedonnerd' een succes

Na een wat rustige start van de campagne blijken mensen al gauw doordrongen van de bedreiging van het voorstel van Donner om aan alle sociale huurwoningen 25 extra punten toe te kennen. Alle sociale huurwoningen kunnen hierdoor met 120 euro per maand stijgen. De flyers 'huurders bedonnerd' werden afgelopen weken op de markten en bij de supermarkten in Centrum dan ook grif aangepakt en er werd veel over gepraat.

"Het is een schande en iedereen moet dit weten. We moeten hier massaal tegen protesteren," aldus een marktbezoeker. Veel grote posters werden meegenomen om op de ramen te plakken en extra flyers gingen mee voor buren en bekenden.

Op woensdag 18 mei is er een actie voor de Tweede Kamer in Den Haag. Afhankelijk van wat daar wordt besloten komt er een vervolg. Er is dus nog tijd om alsnog je protest te kenbaar te maken via www.huurdersbedonnerd.nl

U bent hier