h

SP-fractie verder zonder Alexandrova

6 september 2011

SP-fractie verder zonder Alexandrova

Vandaag maakte Vera Alexandrova, raadslid voor de SP in het stadsdeel Centrum, bekend als onafhankelijke fractie verder te gaan. De SP betreurt haar beslissing. De SP-fractie in het Centrum heeft sinds zij is verkozen keihard gewerkt en veel bereikt. Het is jammer dat zij nu met een persoon minder verder moet.

Er waren al langer politieke verschillen binnen de fractie. Op diverse manieren heeft de partij assistentie geboden aan de fractie. De SP vraagt Alexandrova niet als eenmansfractie door te gaan, maar haar zetel aan de SP terug te geven. In 2010 hebben de kiezers hun vertrouwen gegeven aan de SP. De SP wil dat vertrouwen niet schaden, en hoopt dat Alexandrova dat ook niet doet.

U bent hier