h

Huurders Zeeburgerdijk blij met reparaties

19 december 2011

Huurders Zeeburgerdijk blij met reparaties

De huurders van de Zeeburgerdijk zijn overwegend zeer positief over de reparaties van Eigen Haard aan het achterstallig onderhoud in hun woningen. Dat merkte de SP Oost bij het rondbrengen van SP-kerstkaarten. De reparaties van Eigen Haard waren het gevolg van een succesvolle gezamenlijke actie van de SP en de huurders.

SP'er Erik Flentge: "We brachten huis voor huis de kerstkaart langs en vroegen de huurders of ze de SP willen steunen. Dan kunnen we in de toekomst nog meer huurders helpen. We werden warm ontvangen. Goed te merken dat men zo blij is met de resultaten van onze gezamenlijke acties."

Een paar huurders willen meedoen als de SP andere huurders in de buurt gaat helpen. Flentge: "We gaan door met acties. Corporaties die hun huurders in verkrotte woningen laten zitten, kunnen hun borst nat maken. De huurders aan de Zeeburgerdijk zijn bereid hun eigen ervaringen te delen met anderen." Drie huurders vulden ter plekke een SP-lidmaatschapsbon in. Een aantal anderen beloofde dat binnenkort te doen.

U bent hier