h

Volg SP jongeren Amsterdam!

24 januari 2023

Volg SP jongeren Amsterdam!

Foto: SP jongeren / SP jongeren

Wij zijn erg blij met onze jongeren die sinds deze week weer overal online te volgen zijn. Onder leiding van bestuurslid Angelo Delsen zijn de jongeren binnen de Amsterdamse SP weer aan het bouwen aan een rechtvaardige en solidaire toekomst en een socialistisch Amsterdam.

Delsen: "Het is ontzettend leuk om in contact te komen met jongeren in Amsterdam en samen te werken aan solidariteit. We hebben dezelfde idealen en doelen. Door samen te komen en acties te bedenken helpen wij mee aan een solidair en gelijkwaardig Amsterdam". 

Foto: Wouter Monteban / Wouter Monteban

Achter de schermen hebben de jongeren scholing gekregen van onder andere Ronald van Raak en beginnen zij zich meer en meer te verenigen. Omdat de jongeren natuurlijk erg actief zijn op de sociale media zijn zij hier ook weer zichtbaar. Mocht je de jongeren willen kan dat via de verschillende kanalen. Mocht je de jongeren willen volgen en op de hoogte blijven van hun acties neem dan een kijkje.

De jongeren zijn te volgen op Instagram Twitter en Facebook:

https://www.instagram.com/spjongerenamsterdam/ https://twitter.com/SPJongeren020 https://www.facebook.com/SPJongerenAmsterdam

U bent hier