h

Actiekalender

Filmvertoning "Stilte"

Het secretariaat van de SP vertoont op zaterdag 08 februari 2020 de nieuwste film 'Stilte' van de Iraanse regisseur Massoud Memar Nezhad (1953) in het actiepand, Laurierstraat 165BG Amsterdam.

De film geeft een beeld van de verhouding  tussen Iran en de VS, met name op cultureel gebied.

Iedereen is van harte welkom vanaf 18.00 uur, de entree is gratis.

De regisseur zal een toelichting geven en na afloop vragen beantwoorden.

Lees verder

Nieuwjaarsborrel 2020

SP Amsterdam viert op 11 januari een socialistische nieuwsjaarsborrel!

De SP Amsterdam nodigt haar leden uit om het glas te heffen op een mooi en actief jaar. Hierbij zullen onze wethouder Laurens Ivens en fractievoorzitter Erik Flentge het nieuwe jaar inluiden bij een drankje en een hapje!

 

We vieren het feest op de 1e etage van café De Pont aan de Buiksloterweg, eenvoudig te bereiken via de Buiksloterweg-veer vanaf Amsterdam CS, De Ruyterkade 10.

 

Lees verder

De onderwijsstaking gaat door!

De onderwijsstaking van 6 november gaat door! De SP Amsterdam is aanwezig en delet wat lekkers uit om de leraren een hart onder de riem te steken.

We veramelen rechts van het hoofdpodium tegenover de Nieuwe Kerk. 10:00 tot 11:00 is er demonstratie plusprogramma.

Komt allen!

SP jassen/tassen/vlaggen welkom. Kinderen/familie/vrienden eveneens.

SP Amsterdam steunt de leraren!

Lees verder

Ledenrally: actie voor volkshuisvesting

Tekort aan betaalbare woningen, slecht onderhouden huizen en lood in het water: in Amsterdam neemt de vermarkting van de volkshuisvesting steeds ergere vormen aan. Wat kunnen we daartegen doen?

De ledenrally is een nieuw type bijeenkomst voor SP-leden waarbij de actuele politiek en strategie centraal staan. Tijdens de ledenrally staan we stil bij problemen waar Amsterdammers tegen aanlopen én maken we concrete plannen en acties voor oplossingen. We sluiten de avond af met een hapje en een drankje.

Lees verder

Algemene ledenvergadering SP Amsterdam

In aanloop naar ons XXIV Congres organiseert de SP Amsterdam op donderdag 21 november 2019 een algemene ledenvergadering. We bespreken dan de stukken voor het congres. Ook kunnen SP-leden op deze avond hun stem uitbrengen voor het partijbestuur.

Locatie                                                                    
Huis van de Wijk het Anker                                 
Jacques Veltmanstraat 427
1065 DC Amsterdam

Aanvang: 20:00 (deur open vanaf 19:30).

Lees verder

* locatie gewijzigd* Algemene ledenvergadering SP Amsterdam

LET OP, LOCATIE GEWIJZIGD

Vanwege een miscommunicatie zal de bijeenkomst niet plaatsvinden in buurthuis Lydia, maar komen we bijéén in de Mansveltschool, aan de Karel Doormanstraat 125 in Amsterdam West.  Excuses voor het ongemak!

Lees verder

Pride Walk

Deze zomer vindt de Pride Walk weer plaats! Om 11 uur veramelen we bij de Westerkerk, bij de banner "Rood voor Roze". Vanuit hier lopen we met de mars mee naar het Vondelpark.

Voor de kraam in het Vondelpark, in de middag, zoeken we nog bemanning! SP'ers die een uur of meer willen helpen, kunnen contact opnemen met Daphne van Breugel (daphnevanbreugel@gmail.com / 06-38330973)

Lees verder

Campagnezaterdag Buikslotermeerplein

Samen met SP-Kamerleden Sadet Karabulut en Mahir Alkaya gaan we naar het Buikslotermeerplein in Noord om met mensen te spreken over het belang van de Europese verkiezingen. We sluiten rond 17.00 samen af in Café Roezemoes.

Lees verder

Pagina's

U bent hier