h

Actiekalender

Campagne in West

De SP gaat in gesprek over de aanstaande verkiezingen. We verzamelen om 11:00 uur bij de OBA aan de Tollensstraat, maken een tussenstop op de Ten Katemarkt, en zetten vanaf 13:00 uur onze tent op op het Mercatorplein.

Lees verder

Campagne in Zuidoost

SP Amsterdam gaat in gesprek met bewoners in de Wethoudersbuurt (bij Gein) over wat hen bezighoudt en natuurlijk over de aanstaande Tweede Kamerverkiezingen.

Lees verder

Campagne op de Dappermarkt

SP'ers gaan in gesprek met bezoekers en omwonenden van de Dappermarkt over onderwerpen die zij belangrijk vinden en over de verkiezingen van 22 november.

Lees verder

Mars voor Klimaat en Rechtvaardigheid

De klimaatcrisis is nu! De SP loopt mee met de Mars voor Klimaat en Rechtvaardigheid die start vanaf de Dam. 

Om 12:30u verzamelen we met een SP-blok bij het Beursplein. Om 13:00u start de mars vanaf de Dam naar het Museumplein.

Lees verder

Dag van de Bestaanszekerheid

Onder andere SP-leider Lilian Marijnissen spreekt op de Dag van de Bestaanszekerheid, georganiseerd door de FNV. De dag start met een mars vanaf de Dam om 12:00 uur. Vanaf 14:00 uur volgt het programma met sprekers in het Westerpark.

Lees verder

Campagne op Buikslotermeerplein

SP'ers gaan in gesprek met bezoekers en omwonenden van het Buikslotermeerplein over onderwerpen die zij belangrijk vinden en over de verkiezingen van 22 november.

Lees verder

Prinsjesdagprotest [Den Haag]

SP Amsterdam gaat naar het Prinsjesdagprotest in Den Haag. Samen reizen? Geef je op voor de bus!

Lees verder

Vredesactie op het Spui

Het initiatief 'Stop de Oorlog' organiseert elke 24ste van de maand, zolang de oorlog in Oekraïne duurt, een vredesactie op het Spui.

Lees verder

Actiebijeenkomst Red metro 53

Metro 53 moet blijven! Samen met bewoners van Zuidoost en omstreken maken we plannen hoe we onze actie voor het behoud van de metro verder kunnen versterken.

Lees verder

Actie red metro 53

Metro 53, de directe verbinding tussen Gaasperplas en Centraal Station, dreigt te verdwijnen. Samen met bewoners uit Zuidoost komen we in actie. We halen handtekeningen op tegen het verdwijnen van metro 53.

Lees verder

Pagina's

U bent hier