h

Agenda

Stop verkoop sociale huurwoningen Entrepotdok

Samen met bewoners komt de SP in actie tegen de verkoop van sociale huurwoningen aan het Entrepotdok. De Alliantie wil hier 140 sociale huurwoningen verkopen, zeer tegen de zin van de bewonerscommissie.

Lees verder

Verlaag de kosten: nationaliseer onze energie

Energie is een basisvoorziening. Iedereen heeft energie nodig en wil dat het liefst zo goedkoop en schoon mogelijk. Nu het kabinet miljarden van ons belastinggeld overmaakt aan commerciële energiebedrijven die grote winsten maken, moeten we daar minimaal zeggenschap voor terugkrijgen.

Deze avond spreken we over de stijgende kosten en achterblijvende lonen. Ook hebben we het specifiek over het weer zelf gaan organiseren van onze energie. Leden en niet-leden zijn van harte welkom om mee te praten!

Lees verder

Politiek Café Oekraïne

Een avond over de misdadige invasie van Poetin in Oekraïne, en over de rol die het Westen en Nederland kunnen en moeten nemen.

Guido van Leemput (Amsterdams Vredesinitiatief) geeft een update van de recente ontwikkelingen. SP-Tweede Kamerlid Jasper van Dijk houdt een inleiding over de oorlog, waarop Wendela de Vries (Campagne tegen Wapenhandel) met een eerste reactie komt. Daarna is er ruimte voor vragen en discussie.

Zowel SP'ers als niet-leden zijn van harte welkom.

Lees verder

Demonstratie: Steun het Iraanse volk

Over de hele wereld wordt gedemonstreerd voor het Iraanse volk. Tegen geweld tegen vreedzame demonstranten. Voor directe vrijlating van demonstranten en politieke gevangenen. Voor een eind aan executies en doodstraf.

In Amsterdam vindt de demonstratie plaats op De Dam. SP Amsterdam steunt dit protest van harte.

Lees verder

Ledenvergadering

Ledenvergadering SP Amsterdam. We bespreken onder andere het programma en de kandidatenlijst voor de Provinciale Statenverkiezingen en we kiezen een nieuw afdelingsbestuur.

Meld je komst via amsterdam@sp.nl, dan ontvang je de benodigde stukken.

Lees verder

Prinsjesdagprotest in Den Haag

Amsterdamse SP'ers gaan samen naar het Prinsjesdagprotest in Den Haag. 

Lees verder

In gesprek over koopkracht op Banne Bruist

De SP is te vinden op buurtfestival Banne Bruist. We gaan daar in gesprek over koopkracht en onze voorstellen om de kosten omlaag en de lonen omhoog te brengen.

Lees verder

Kosten omlaag campagne

Met de campagne 'kosten omlaag' zijn we in Betondorp. Kosten moeten omlaag, lonen moeten omhoog!

Lees verder

Zomerborrel

Een zomerborrel voor alle SP-leden uit Amsterdam, Diemen en Weesp! Meld je aan en we laten je de locatie weten: secretariaatamsterdam@sp.nl

Lees verder

Keti Koti

Vandaag herdenken en vieren we de afschaffing van de slavernij met verschillende activiteiten in en rond het Oosterpark.

Lees verder

Pagina's

U bent hier