h

Agenda

Tribune: Verzendklaar maken

De Tribune wordt ingestoken en verzendklaar gemaakt voor de Amsterdamse leden.

Lees verder

Solidariteitsmars: Stop scheiden families in VS

Hoewel Trump zijn beleid om kinderen en ouders te scheiden heeft gestopt, zijn er nog steeds ruim 2.000 kinderen niet met hun ouders herenigd. Bovendien blijft Trump doorgaan met zijn ‘zero tolerance’ beleid, wat in veel gevallen betekent dat kinderen en ouders samen in de cel belanden wanneer zij aan de Amerikaanse grens verschijnen. Daarom roepen diverse organisaties Rutte op het immigratiebeleid van Trump te veroordelen als hij op 2 juli naar de VS gaat.

Lees verder

SP bij Pride Walk en Pride Park

De SP loopt mee met de Pride Walk met als thema 'Heroes of our community'. Daarna staat SP-netwerk Rood voor Roze met een kraam in het Vondelpark voor de Pride Market.
 

Lees verder

SP Oost: Overleg

Overleg actieve ledengroep.

Contactpersoon: Charlotte Offenberg
Telefoon: (06) 25 04 25 13
E-mail: amsterdamoost@sp.nl

Lees verder

SP in debat: Strijd van Sur tot Afrin

Begin dit jaar startten de luchtaanvallen op Afrin door het Turkse leger: Operatie Olijftak. Hierbij vielen tientallen burgerslachtoffers. Is het Turkse optreden gerechtvaardigd? En moet de internationale gemeenschap ingrijpen? Daarover spreken o.a. Tweede Kamerleden Joël Voordewind (ChristenUnie) en Sadet Karabulut (SP).

Lees verder

SP Noord: Buurten in Tuttifruttidorp

SP Noord gaat langs bij bewoners van Tuttifruttidorp.

Lees verder

SP Zuidoost: Overleg

Overleg actieve ledengroep.

Contactpersoon: Maureen Hubbard
Telefoon: (06) 24 85 67 96
E-mail: amsterdamzuidoost@sp.nl

Lees verder

SP West: Bewonersmanifestatie Columbuspleinbuurt

Maandagavond 18 juni is er een manifestatie van bewoners van de Columbuspleinbuurt. De Key maakt een puinhoop van de ‘woningverbetering’ in de buurt. Bewoners pikken het niet meer en hebben samen met de SP een actiecomité opgericht.

Lees verder

SP Zuidoost: Buurten in de buurt, achterstallig onderhoud Venserpolder

Bewoners van Venserpolder hebben last van achterstallig onderhoud. De SP gaat met een grote groep actieve leden langs de deuren om onderhoudsklachten te inventariseren.

Lees verder

Bijeenkomst voor eerlijk loon

Het minimumloon is een kwestie van beschaving, daar kom je niet onder. Maar van dit kabinet mogen mensen met een arbeidsbeperking door deze bodem zakken. De SP vindt dat dit voorstel van tafel moet. Komt u ook in actie tegen dit foute plan om mensen met een arbeidsbeperking onder het minimumloon te betalen?

Lees verder

Pagina's

U bent hier