h

Agenda

Asfalt Politiek met Renske Leijten

Velen zijn niet alleen teleurgesteld in de politiek, maar volledig afgehaakt. Hoe komt dit en wat is daar aan te doen? Een discussie met onder andere voormalig SP-Tweede Kamerlid Renske Leijten.

Asfalt Politiek is het politiek café van Vrij Links en Betty Asfalt.

Lees verder

Campagne in West

De SP gaat in gesprek over de aanstaande verkiezingen. We verzamelen om 11:00 uur bij de OBA aan de Tollensstraat, maken een tussenstop op de Ten Katemarkt, en zetten vanaf 13:00 uur onze tent op op het Mercatorplein.

Lees verder

Lilian Marijnissen op AT5

SP-lijsttrekker Lilian Marijnissen is te gast bij 'Het Torentje van Amsterdam' van AT5. Zij gaat daar in gesprek over onderwerpen die Amsterdammers raken, zoals het lerarentekort. Het programma wordt uitgezonden om 20:15 uur en om 23:15 uur is de herhaling.

Lees verder

Campagne in Zuidoost

SP Amsterdam gaat in gesprek met bewoners in de Wethoudersbuurt (bij Gein) over wat hen bezighoudt en natuurlijk over de aanstaande Tweede Kamerverkiezingen.

Lees verder

Campagne op de Dappermarkt

SP'ers gaan in gesprek met bezoekers en omwonenden van de Dappermarkt over onderwerpen die zij belangrijk vinden en over de verkiezingen van 22 november.

Lees verder

Mars voor Klimaat en Rechtvaardigheid

De klimaatcrisis is nu! De SP loopt mee met de Mars voor Klimaat en Rechtvaardigheid die start vanaf de Dam. 

Om 12:30u verzamelen we met een SP-blok bij het Beursplein. Om 13:00u start de mars vanaf de Dam naar het Museumplein.

Lees verder

Dag van de Bestaanszekerheid

Onder andere SP-leider Lilian Marijnissen spreekt op de Dag van de Bestaanszekerheid, georganiseerd door de FNV. De dag start met een mars vanaf de Dam om 12:00 uur. Vanaf 14:00 uur volgt het programma met sprekers in het Westerpark.

Lees verder

Peter Kwint bij Asfalt Politiek

SP-Tweede Kamerlid Peter Kwint is te gast bij Asfalt Politiek, het politieke café van Vrij Links en Betty Asfalt. Samen met voormalig D66-Kamerlid Boris van der Ham wordt hij bevraagd over hoe het in de praktijk is om politicus te zijn.

Lees verder

Campagne op Buikslotermeerplein

SP'ers gaan in gesprek met bezoekers en omwonenden van het Buikslotermeerplein over onderwerpen die zij belangrijk vinden en over de verkiezingen van 22 november.

Lees verder

ASFALT POLITIEK met Lilian Marijnissen

Woensdag 18 oktober - ASFALT POLITIEK 

Hét politieke café van Vrij Links en Betty Asfalt. Thema van de avond: 'Gaat het wel goed met Links?' 

Gasten: Theodoor Holman en Lilian Marijnissen 

Voor meer informatie en het bestellen van de kaarten kan je op de website van het Betty Asfalt Complex kijken. https://bettyasfaltcomplex.nl/

Lees verder

Pagina's

U bent hier