h

Leden

Leden

Nieuwjaarsborrel SP Amsterdam

Nieuwjaarsborrel SP Amsterdam. Proost met ons op een gezond, gelukkig en strijdbaar 2023!

Lees verder

Ledenvergadering

Ledenvergadering SP Amsterdam. We bespreken onder andere het programma en de kandidatenlijst voor de Provinciale Statenverkiezingen en we kiezen een nieuw afdelingsbestuur.

Meld je komst via amsterdam@sp.nl, dan ontvang je de benodigde stukken.

Lees verder

Zomerborrel

Een zomerborrel voor alle SP-leden uit Amsterdam, Diemen en Weesp! Meld je aan en we laten je de locatie weten: secretariaatamsterdam@sp.nl

Lees verder

Overleg SP West

SP'ers uit stadsdeel West komen bij elkaar om te overleggen over lokale, stedelijke, en landelijke acties en politieke ontwikkelingen.

Lees verder

Ledenvergadering

Algemene ledenvergadering SP Amsterdam. 

Meer informatie volgt.

Lees verder

Uitslagenavond gemeenteraadsverkiezingen

Amsterdamse SP'ers komen samen in ons actiepand om de uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen te bekijken en samen te proosten op de campagne.

Lees verder

Pensioenprotest (in Utrecht)

Dit kabinet wil de stijging van het minimumloon loskoppelen van de AOW. Daardoor worden gepensioneerden opnieuw hard geraakt. Zij krijgen al jaren te maken met een AOW die amper omhooggaat en pensioenen die ondanks volle pensioenpotten niet met de prijzen mee mogen stijgen of zelfs worden gekort. Ondertussen blijven de prijzen van boodschappen, gas en aan de pomp jaar op jaar stijgen. Ouderen kunnen steeds minder kopen van hun enige inkomen: de AOW en een aanvullend pensioen.

Lees verder

Maak kennis met Remine Alberts

Kennismakingsavond met onze lijsttrekker voor de gemeenteraad: Remine Alberts. Voor leden van onze afdeling. Meld je aan via amsterdam@sp.nl

Lees verder

Ledenvergadering

Op donderdag 1 oktober is de volgende (digitale) algemene ledenvergadering.  We bespreken dan het verkiezingsprogramma, SP-kamerlid en lid van de programmacommissie Renske Leijten verzorgt een inleiding. Ook bespreken we de kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen, ingeleid door SP-senator en lid van de kandidatencommissie Arda Gerkens. De bijeenkomst is toegankelijk voor alle SP-leden die horen bij de afdeling Amsterdam.

Lees verder

Ledenrally: actie voor volkshuisvesting

Tekort aan betaalbare woningen, slecht onderhouden huizen en lood in het water: in Amsterdam neemt de vermarkting van de volkshuisvesting steeds ergere vormen aan. Wat kunnen we daartegen doen?

De ledenrally is een nieuw type bijeenkomst voor SP-leden waarbij de actuele politiek en strategie centraal staan. Tijdens de ledenrally staan we stil bij problemen waar Amsterdammers tegen aanlopen én maken we concrete plannen en acties voor oplossingen. We sluiten de avond af met een hapje en een drankje.

Lees verder

Pagina's

U bent hier