h

Leden

Leden

Campagnescholing

Leuk, het is campagnetijd! Maar hoe doe je dat eigenlijk, goed campagnevoeren? Leer hoe je het gesprek aangaat (zowel op straat als online) en word een echte campagnetijger. Alle SP'ers zijn welkom, ervaren of niet.

Lees verder

Kennismakingsavond nieuwe leden

Nieuwe SP-leden die willen kennismaken met de afdeling Amsterdam zijn van harte welkom op deze kennismakingsavond! Laat je inspireren en informeren, en proost met ons op een mooie verkiezingscampagne.

Lees verder

Ledenvergadering

Ledenvergadering SP afdeling Amsterdam. We bespreken het concept-verkiezingsprogramma en de concept-kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen.

Aanmelden via secretariaatamsterdam@sp.nl

Lees verder

Zomerpicknick

Leden van SP Amsterdam zijn welkom op deze zomerpicknick om samen het politieke jaar in te luiden. Laat graag even weten dat je komt via een berichtje naar Angelo (06 15409600).

Lees verder

Ledenbijeenkomst bereikbaarheid Zuidoost

Bijeenkomst met SP-leden om te praten over de bereikbaarheid van Zuidoost. We horen graag jullie ervaring en ideeën.

Lees verder

In gesprek met Renske Leijten

SP-Tweede Kamerlid Renske Leijten gaat in gesprek met leden van de afdeling SP Amsterdam over haar politieke werk, haar drijfveren, Rutte IV, triomfen en teleurstellingen, maar ook over onze partij. SP-leden uit Amsterdam, Diemen en Weesp zijn welkom na aanmelding op amsterdam@sp.nl

Lees verder

Ledenvergadering

Alle SP-leden in onze afdeling zijn welkom bij de ledenvergadering. We bespreken de aanpassing van ons beginselprogramma Heel de Mens en ons jaarplan voor de afdeling.

Lees verder

Nieuwjaarsborrel SP Amsterdam

Nieuwjaarsborrel SP Amsterdam. Proost met ons op een gezond, gelukkig en strijdbaar 2023!

Lees verder

Ledenvergadering

Ledenvergadering SP Amsterdam. We bespreken onder andere het programma en de kandidatenlijst voor de Provinciale Statenverkiezingen en we kiezen een nieuw afdelingsbestuur.

Meld je komst via amsterdam@sp.nl, dan ontvang je de benodigde stukken.

Lees verder

Zomerborrel

Een zomerborrel voor alle SP-leden uit Amsterdam, Diemen en Weesp! Meld je aan en we laten je de locatie weten: secretariaatamsterdam@sp.nl

Lees verder

Pagina's

U bent hier