h

Ledenbijeenkomst SP Oud Zuid

16 januari 2006

Ledenbijeenkomst SP Oud Zuid

Op vrijdag 27 januari houdt de kerngroep Oud Zuid een ledenbijeenkomst om 20.00 uur, in Buurtcentrum Lydia, Roelof Hartplein 2.

Op deze avond wil de kerngroep zich voorstellen en in een ongedwongen sfeer met mede-SP'ers van gedachten wisselen. In Oud Zuid doet de SP helaas niet mee aan de deelraadsverkiezingen. De kerngroep zal zich vooral richten op het behalen van zo veel mogelijk SP-zetels in de gemeenteraad.

Op de bijeenkomst wordt het campagneplan tot 7 maart aan de leden voorgelegd. Daarnaast is er alle ruimte voor leden om hun eigen ideen naar voren te brengen over wat de kerngroep, ook op langere termijn, moet doen.

Er worden korte inleidingen gehouden door Henk Wichard, afdelingsbestuurder en cordinator van de stedelijke verkiezingscampagne en Jasper van Dijk, SP-kandidaat voor de gemeenteraad en lid van de kerngroep Oud Zuid.

Buurtcentrum Lydia is goed bereikbaar met het openbaar
vervoer:
tram 3, 5, 12, 24 (halte Roelof Hartplein)
tram 16, bus 170, 172 (halte Museumplein)
Zaal open: vanaf 19.30 uur

Voor meer informatie:

Tomas Wiewel, contactpersoon voor kerngroep Oud Zuid

06-41 87 56 46 / tomaswiewel@gmail.com

U bent hier