h

21 Maart Internationale Dag tegen Racisme

20 maart 2006

21 Maart Internationale Dag tegen Racisme

Morgen, 21 maart is de internationale dag tegen racisme. De SP verzet zich op alle mogelijke manieren tegen iedere vorm van racisme en discriminatie en zal ook de komende periode van zich laten horen. In het kader van de actieweek tegen racisme en intolerantie van 18 t/m 26 maart, neemt de fractievoorzitter van de SP Amsterdam, Remine Alberts morgen een exemplaar van het identificatiebewijs tegen discriminatie en intolerantie in ontvangst, georganiseerd door het platform Allemaal Anders Allemaal Gelijk.

De presentatie begint om 16.00 uur op het Stadhuis in de Boekmanzaal waarbij ook andere politieke partijen, religieuze organisaties, migrantenorganisatie, vrouwenorganisaties, vakbonden, vluchtelingenorganisaties en maatschappelijke organisaties aanwezig zullen zijn.
De SP steunt het Platform Allemaal Anders Allemaal Gelijk in haar activiteiten en vindt ook dat het de hoogste tijd is om in deze sfeer van polarisatie een ander geluid te laten horen, om duidelijk te maken dat er meer is dat ons bindt, dan dat ons scheidt. Deze week vinden ook diverse andere activiteiten plaats. Zie voor het programma www.allemaalanders.nl.

U bent hier