h

5000 handtekeningen voor behoud buslijnen

3 mei 2006

5000 handtekeningen voor behoud buslijnen

Onder het motto "Baas in eigen bus" zal een delegatie van passagiers en SP-leden uit Amsterdam, Diemen en Duivendrecht ruim 5000 handtekeningen aanbieden aan de heer N. van Paridon, hoofd Openbaar Vervoer van het ROA en de heer A. Bolier, directeur vervoer van het GVB. De handtekeningenactie is een protest tegen de nieuwe dienstregeling die per 28 mei ingaat. Hierbij worden veel bestaande lijnen opgeheven, "rechtgetrokken" of ingekort, met als gevolg dat passagiers verder moeten lopen en vaker moeten overstappen. De bijeenkomst vindt plaats op 9 mei om 15.00 uur op het GVB-kantoor aan de Arlandaweg in Amsterdam. Bij de overhandiging zullen de actievoerders een presentatie geven waarin de diverse gebruikers van het openbaar vervoer centraal staan.

U bent hier