h

Fractiemedewerker gezocht

22 mei 2006

Fractiemedewerker gezocht

De SP is op zoek naar een fractiemedewerker die het team van de SP in de Amsterdamse gemeenteraad wil komen versterken.

Wat ga je doen?
Als fractiemedewerker ben je, samen met de woordvoerder op het beleidsterrein, verantwoordelijk voor de inhoudelijke standpuntbepaling en profilering van de fractie. Je voornaamste taken zijn het voorbereiden en bijwonen van commissie- en raadsvergaderingen; het volgen van de actualiteit en media en daarop actie ondernemen, het organiseren van activiteiten buiten het stadhuis, het schrijven van opinieartikelen en rapporten en het doen van onderzoek. Maar ook taken als het afhandelen van post, telefoon en e-mail en bijhouden van het archief vallen onder de bezigheden.

Wat verwachten we van je?
Je bent een enthousiaste persoon, die goed zelfstandig kan werken, niet bang om een berg werk te verzetten, bereid om op onregelmatige tijden te werken en ook deel te nemen aan belangrijke partijbijeenkomsten. Je hebt een brede interesse: in onderwijs en milieu tot grondproblematiek en verkeer. Je onderschrijft van harte het gedachtegoed van de SP en hebt een relevante opleiding en/of relevante werkervaring. Wanneer je aantoonbaar maatschappelijk en/of politiek actief bent geweest dan is dat een aanbeveling.

Wij bieden je een parttime job (20 uur, met een mogelijkheid tot uitbouw). De salariring is E 1886 (schaal 2.1), met een uitloop tot E 2417 (schaal 2.10) bruto per maand, bij een fulltime aanstelling.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Remine Alberts, telefoon: 020-5523431, e-mail: ralberts@raad.amsterdam.nl.

Reacties met CV kunnen schriftelijk worden gestuurd tot en met 9 juni 2006 naar:

Gemeenteraadsfractie SP
t.a.v. Remine Alberts
Amstel 1
1011 PN Amsterdam

U bent hier