h

Stop de herkeuringen

3 mei 2006

Stop de herkeuringen

De herkeuring van WAO-ers gaat overminderd door. Met de regels die de artsen van het kabinet moeten hanteren worden velen wonderbaarlijk genezen verklaard. Sommigen moeten aan de slag terwijl dat medisch compleet niet verantwoord is. Anderen verliezen een deel van hun uitkering en komen in grote financiƫe problemen. Verschillende rechters hebben het UWV al op de vingers getikt maar er komt nog steeds geen verandering in. Het WAO-trefpunt pakt de handschoen op en organiseert op 17 mei een demonstratie in Den Haag. Meer hierover lees je op de site www.waotrefpunt.com. De actie wordt gesteund door de SP en medegeorganiseerd op initiatief van SP Tweede-Kamerlid Jan de Wit. De SP Amsterdam roept haar leden op om deel te nemen en wil als groep samen per trein naar Den Haag reizen. Voor informatie over verzamelpunt en tijd mail amsterdam@sp.nl of bel 06-28455452

U bent hier