h

Krista van Velzen in de folderkaravaan

16 november 2006

Krista van Velzen in de folderkaravaan

De SP folderkaravaan was vandaag weer actief in Nieuw-West, ditmaal op en om het Osdorpplein. Met hulp van Tweede Kamerlid Krista van Velzen, die weer eens bewees dat ze behalve Kamerlid vooral actievoerder is in hart en nieren.

Krista van Velzen op Osdorpplein)

Als een wervelwind veroverde Krista gewapend met verkiezingsfolders en schuursponsjes het Osdorpplein. Maar ze nam ook de tijd om te luisteren naar bezorgde bewoners die de klappen van 3 kabinetten Balkenende te verduren hebben. En dat met name voelen door de sloopwoede van goede en goedkope woningen door de deelraad, in hun euforie "Stedelijke vernieuwing Parkstad". En de armoede die ze voelen in hun portemonee.

Na de wervelwind op het plein nam Krista ook nog even de brievenbussen van twee grote flatgebouwen onderhanden. Intussen liet ook de aanwezige karavaangroep zich niet onbetuigd op het plein en in de brievenbussen. Een waardige afsluiting dus van een serie folderkaravanen waarbij enkele duizenden folders en sponsjes hun weg vonden naar kiezers in Nieuw-West. Uit de reacties van de bewoners bleek dan ook vandaag weer dat de SP terrein wint in Nieuw-West.

U bent hier