h

STOP de afbraak van de sociale huur

13 maart 2007

STOP de afbraak van de sociale huur

Op dinsdag 13 maart was onze kerngroep vertegenwoordigd in een demonstratie voor een socialer woonbeleid in Oud Zuid.

De optocht, georganiseerd door kraakgroep De Pijp, voorzag in uitgebreide toelichtingen bij de Bakker-panden aan de Hendrick de Keijserstraat en de kraakpanden aan de Van Ostadestraat en de Verbindingstraat. De optocht eindigde bij het stadsdeelkantoor aan de Karel du Jardinstraat, waar vervolgens de commissie Ruimte en Veiligheid geconfronteerd werd met de ongezouten meningen van een bataljon insprekers. Helaas was Fred Gersteling, de woonexpert uit onze kerngroep, die avond verhinderd. Maar onze aanwezigheid werd door de andere demonstranten, omwonenden en toevallige voorbijgangers duidelijk op prijs gesteld.

U bent hier