h

Openheid over Irak

4 april 2007

Openheid over Irak

Ja. Ook wij in Westerpark doen mee aan de actie en steunen de eis dat er een onafhankelijk onderzoek moet komen naar de informatie waarop de Nederlandse regering haar steun aan de oorlog tegen Irak heeft gebaseerd.

Onderzoek in Amerika en Engeland heeft aangetoond dat belangrijke informatie over de aanwezigheid van massavernietigingswapens in Irak niet juist was. President George Bush en premier Tony Blair hebben dat openlijk toegegeven. Het is hoog tijd dat er ook in Nederland volledige openheid van zaken wordt gegeven over de steun aan de oorlog tegen Irak. Daarom teken ik deze oproep.

In Westerpark gaan we handtekeningen op straat ophalen, de OPENHEID OVER IRAQ posters op alle vrije plakzuilen plakken en handtekeningenlijsten in winkels en cafe?s op toonbanken achterlaten.

Teken voor openheid over Irak:

Meer informatie over de actie:

U bent hier