h

Bedrijvenkrant Solidair vindt gretig aftrek

14 november 2007

Bedrijvenkrant Solidair vindt gretig aftrek

De afgelopen dagen deelde de SP haar bedrijvenkrant Solidair uit op drukke stations in Amsterdam tijdens de spitsuren. Dinsdagavond werden op het station Bijlmer de laatste exemplaren uitgedeeld van de 5000 die in voorraad waren. De interesse in de krant was groot. Veel mensen namen zelfs een heel pak mee om in hun bedrijfskantine neer te leggen.

Bedrijvenkrant Solidair wordt uitgedeeld)

Binnenkort wordt een nieuwe voorraad Solidair-kranten verspreid in Amsterdam. Solidair is een SP-uitgave speciaal voor werknemers. In deze uitgave onder andere een groot artikel over het ontslagrecht.

Download hier de bedrijvenkrant <%media(20071114-0710_solidair.pdf|Solidair)%> pdf-document, om dit documenten te lezen heeft u mogelijk extra software nodig. Klik voor meer uitleg.

U bent hier