h

Ledenbijeenkomst een succes

30 maart 2009

Ledenbijeenkomst een succes

Op 28 maart jongstleden vond de ledendag van actieve ledengroep de Baarsjes plaats. Naast de actieve ledengroep namen ook diverse leden uit de Baarsjes deel aan de bijeenkomst in Galerie de Wit aan de Witte de Withstraat. Remine Alberts, onze fractievoorzitster in de gemeenteraad, was uitgenodigd als speciale gast.

Tijdens de bijeenkomst werd gesproken over de komende verkiezingen en de daaraan voorafgaande campagne. Ook diverse onderwerpen die de leden in de Baarsjes bezig houden passeerden de revue. Remine Alberts beantwoordde diverse vragen over de verkiezingen en de opdeling van de stadsdelen in Amsterdam.

Na het gesprek was er ruimte voor een ontspannen onderonsje met een hapje en een drankje. De muzikale omlijsting werd verzorgd door de band Merals Harem.

De bijeenkomst was een succes te noemen. Naast een aantal nieuwe ideen om mee te werken nam ook het aantal actieve leden toe. Gemotiveerd door dit succes gaat de SP in De Baarsjes in de komende weken weer de straat op. Naast onze vaste aanwezigheid op het Mercatorplein gaat de groep in de komende tijd ook met de ZO-krant huis aan huis. Ook het buurten in de buurt staat weer op de agenda. Daarnaast word nagedacht over nieuwe acties in en voor de buurt. Ideen hiervoor zijn natuurlijk altijd welkom.

Wilt u eens een vergadering bijwonen of deelnemen aan een actie van de SP in De Baarsjes? Neemt u dan contact op met Kees Hiep, contactpersoon voor de actieve ledengroep.

U bent hier