h

SP in alle stadsdelen present bij deelraadsverkiezingen

7 november 2009

SP in alle stadsdelen present bij deelraadsverkiezingen

De SP doet in maart in alle stadsdelen mee aan de deelraadsverkiezingen. De ledenvergadering gaf zaterdag groen licht aan zeven kandidatenlijsten. Het is voor het eerst dat de inwoners van alle Amsterdamse stadsdelen SP kunnen stemmen.

Leen Beukelaar is voor de tweede keer op rij lijsttrekker, vier jaar geleden in Oud-West, en nu in het nieuwe stadsdeel West. In Centrum neemt zittend deelraadslid Nelly Duijndam het stokje over van Marnix Bruggeman. In Noord is de huidige fractievoorzitter Daniël Peters ook de lijsttrekker. Nieuwkomer Randjan Bissesar voert de lijst aan in Zuidoost. Het ervaren gemeenteraadslid Meta Meijer wordt lijsttrekker in Oost. In Zuid wordt de lijst aangevoerd door Roya Moayyed. En in het nieuwe stadsdeel Nieuw West gaat de SP voor het eerst weer meedoen aan de verkiezingen met als lijsttrekker Chris Schaeffer.

De lijsttrekkers van de zeven stadsdelen)
Lijsttrekker voor de gemeenteraad Laurens Ivens presenteert de zeven SP-lijsttrekkers van de stadsdelen

Ook de verkiezingsprogramma's van de zeven stadsdelen werden op de ledenvergadering besproken en vastgesteld.

 Harr Wetterhahn))

U bent hier