h

Oproep voor manifestatie Armoede Werkt Niet bij Pantar

29 november 2011

Oproep voor manifestatie Armoede Werkt Niet bij Pantar

SP-Tweede Kamerlid Sadet Karabulut riep maandag medewerkers van Pantar op om op 10 december mee te gaan naar de Brabanthallen in Den Bosch voor de manifestatie Armoede Werkt Niet. Samen met PvdA-Tweede Kamerlid Ed Groot, Diemense SP-wethouder Mata van der Mark, Amsterdams SP-gemeenteraadslid Maureen van der Pligt en Rob Splint van de Abvakabo sprak zij honderden medewerkers van de Pantar-vestiging in Diemen toe.

Sadet Karabulut spreekt de aanwezigen toe)

Karabulut en de anderen legden uit wat de gevolgen van de bezuinigingen zijn voor de sociale werkplaats, en wat dit gaat betekenen voor de werknemers. De medewerkers werden in de gelegenheid gesteld om vragen te stellen, waar zij dankbaar gebruik van maakten. De oproep werd gedaan om samen de plannen van het kabinet om te bezuinigen van tafel te vegen en zaterdag 10 december mee te gaan naar de Brabanthallen te Den Bosch. Tot slot konden er nog handtekeningen gezet worden op werkhandschoenen voor de ketting van solidariteit.

Vragen vanuit de zaal)

Vertrek vanuit De Sniep in Diemen (eindpunt lijn 9) naar de manifestatie is om 10:30 uur per bus. Aanmelden voor busvervoer kan hier.

U bent hier