h

SP veroordeelt gebruik van geweld bij deelraadslid Zuidoost

2 maart 2012

SP veroordeelt gebruik van geweld bij deelraadslid Zuidoost

Het afdelingsbestuur van de Amsterdamse SP heeft het geweld dat het SP-deelraadslid in Zuidoost, Randjan Bissesar, drie weken geleden heeft gebruikt bij een vechtpartij in buurtcentrum Vikaash veroordeeld. Naar aanleiding van de bevindingen van een onderzoekscommissie omtrent de gebeurtenissen heeft de SP besloten Bissesar te vragen om terug te treden als deelraadslid. Het gebruik van geweld past niet bij een raadslid van de SP, waardoor Bissesar niet langer in die hoedanigheid kan blijven optreden.

De SP is zeer erkentelijk voor het harde werk van Randjan voor de SP en voor de inwoners in Zuidoost in de afgelopen jaren. Hij heeft zich enorm ingezet voor de partij, ook in moeilijke tijden. Dat hiermee een einde komt aan zijn rol als SP-volksvertegenwoordiger is dan ook zeer betreurenswaardig.

U bent hier