h

Veel waardering voor steunbetuiging politie

16 mei 2012

Veel waardering voor steunbetuiging politie

De actievoerende politieagenten zijn blij dat de SP achter hen staat. SP'ers bezochten de politiebureaus in Centrum om zelfgebakken koekjes en flyers te brengen. SP-fractievoorzitter Nelly Duijndam: "De mannen en vrouwen van de politie staan altijd voor ons klaar, zij zijn er voor onze veiligheid. Een goede reden om hen een hart onder de riem te steken." De politiemensen reageerden verrast en waardeerden de actie enorm.

De agenten voeren al een tijdlang overal in het land actie voor een betere cao. Helaas blijven ook in het Kunduz-akkoord de salarissen van politieagenten op de nullijn. Reden genoeg voor de SP om deze mensen die gevaarlijk werk doen voor onze veiligheid te steunen.

Het recept van de koekjes in de vorm van een tomaat met rode glazuur is te verkrijgen bij Andrea Niessen. aniessen@centrum.amsterdam.nl

U bent hier