h

SP op Kwakoefestival

29 juli 2012

SP op Kwakoefestival

Afgelopen zaterdag waren leden uit Zuidoost op het Kwakoefestival in het Bijlmerpark. SP-Tweede Kamerlid Harry van Bommel kwam een handje helpen. Voor de ingang van het festival werden de flyers met 10 vragen aan Emile goed ontvangen. Op de brug richting de ingang van het festival gonsde het: "Emile Roemer? O ja, van de SP".

Het festival is van oorsprong een voetbalcompetitie die zes weken duurt. Nu is het vooral een get-together van Surineds en Nederlanders, met hapjes en muziek.

De SP werd goed ontvangen, er werden leuke gesprekjes aangeknoopt met mensen die het festival bezochten. Ook Harry viel op, hij kwam oude bekenden tegen die hem lachend een brassa gaven. Ook de komende weekenden is de SP te vinden bij het Kwakoefestival.

U bent hier