h

Emile op de Dappermarkt

5 augustus 2012

Emile op de Dappermarkt

Zaterdagmiddag kleurde de Dappermarkt binnen de kortste tijd rood door SP-ballonnen en blije kindergezichtjes. De volwassenen konden dit zeer waarderen en hartverwarmend werd er vaak gezegd: "Ik ga SP stemmen hoor!"

Gelukkig waren er weer veel enthousiaste SP-leden, waaronder natuurlijk ook Anneke Wezel en Tiers Bakker die op 12 september verkiesbaar zijn voor de Tweede Kamer. De flyer 'Tien vragen aan Emile Roemer' werd goed ontvangen op de markt. Ook werden er direct een aantal nieuwe leden ingeschreven.

Het was opmerkelijk dat veel mensen de SP aanspraken op de uitspraken van de voorzitter van de PvdA. De aanval van de heer Spekman op de SP werd niet gewaardeerd op de Dappermarkt, meerdere mensen noemden het 'domme uitspraken'. Linkse partijen moeten samenwerken en zorgen dat Nederland weer socialer en gelijkwaardiger wordt, is de boodschap van de straat.

U bent hier