h

Zonnig flyeren op Kwakoe

21 augustus 2012

Zonnig flyeren op Kwakoe

Afgelopen weekenden heeft de SP bij Kwakoe geflyerd. Het was stralend weer en de SP'ers kregen vele positieve reacties. Mensen kwamen op de SP af om een flyer te halen. Anderen liepen juist door en zeiden: "Ik stem al op jullie!" Weer anderen namen de tijd voor een praatje. Een man die was bang voor de gevolgen van de Wet Werken naar Vermogen. Mensen moeten dan gaan werken voor minder dan het minimumloon en komen daardoor in de problemen.

Een man vertelde dat zijn vrouw thuis is met drie kinderen. Hij heeft graag dat de kinderen niet met de beslommeringen van het leven worden geconfronteerd, daarom werkt hij extra. Hij maakt zich zorgen over de veranderingen bij de studiefinanciering. Kan hij straks wel de studie van de kinderen betalen?

Ondanks de onzekerheid over Kwakoe werden dus tijdens het festival ook veel goede gesprekken gevoerd over politiek.

U bent hier