h

Campagnemarathon in volle gang

7 september 2012

Campagnemarathon in volle gang

Met een druk op een deurbel in Betondorp werd donderdagmiddag het startsignaal gegeven voor de Amsterdamse campagnemarathon. De SP voert 48 uur onafgebroken campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen op 12 september.

Na veel gesprekken te hebben gevoerd in Betondorp, namen de plakploegen van Oost en Nieuw-West het stokje over. Zij voorzagen de verkiezingsborden en wildplakzuilen van nieuwe SP-posters. Om middernacht was het de beurt aan de nachtploeg. Carin Donk deed mee aan de nachtploeg: "We hebben allemaal mensen gesproken die 's nachts werken zoals taxichauffeurs en hulpdiensten. Het leverde veel goede gesprekken en positieve reacties op." 's Ochtends vroeg werd het stokje overgenomen door een groepje SP'ers dat stond te flyeren onder de GVB'ers die hun werkdag begonnen bij de tramremise in de Lekstraat. Aansluitend was de SP te vinden bij station Sloterdijk, het Amstelstation en de ponten bij Centraal Station.

Plakploeg in actie)

Tot en met zaterdagmiddag gaat de campagnemarathon door. Onderde vele activiteiten die non-stop plaatsvinden is onder andere de grachtentour vrijdagmiddag en de roze kroegentocht op vrijdagavond. Op twitter wordt live verslag gedaan onder de vermelding #campagnemarathon.

U bent hier