h

De SP bruist ook ná de verkiezingen

17 september 2012

De SP bruist ook ná de verkiezingen

"Maar de verkiezingen zijn toch net geweest?" Dat was de meest gehoorde opmerking bij de SP-kraam op het jaarlijkse festival Banne Bruist zondag. Die opmerking werd vaak gevolgd door een gesprek over de verkiezingsuitslag en speculaties over welk kabinet Nederland staat te wachten. Intussen werden natuurlijk ook veel ballonnen uitgedeeld.

Al jaren is de SP vertegenwoordigd op het Noordse festival Banne Bruist. Dit jaar vond het festival een paar dagen na de verkiezingen plaats. Voor de SP was dit zeker geen reden thuis te blijven. Noordse SP'er Djo Overdijk: "Wij gaan niet alleen de straat op als er stemmen te winnen zijn, ook na de verkiezingen gaan we graag met de Noorderlingen in gesprek. Veel bezoekers van Banne Bruist waren blij verrast ons te zien en het was een erg gezellige middag. En natuurlijk zijn kinderen ook buiten campagnetijd blij met een SP-ballon!"

U bent hier