h

17 december: bewonersavond Aireystrook over sloopplannen

6 december 2012

17 december: bewonersavond Aireystrook over sloopplannen

Woningcorporatie Eigen Haard wil de woningen uit de Aireystrook gaan slopen. De SP heeft samen met de bewonerscommissie onderzoek gedaan onder de bewoners en daaruit blijkt dat 64 procent van de bewoners tegen sloop is. Een meerderheid gaf aan graag in de buurt te willen blijven wonen. Wel zijn de woningen van slechte kwaliteit en is een grondige opknapbeurt hoognodig. De SP wil graag in gesprek met de bewoners over de toekomst van de Aireystrook.

De SP zet zich al lange tijd in voor de bewoners van de Aireystrook en roept alle bewoners op om te uitslag van de enqute bespreken. Daarvoor wordt er op 17 december om 19.30 een bewonersavond georganiseerd. Daar zal ook SP-Tweede Kamerlid Paulus Jansen aanschuiven. Samen met hem zullen we het hebben over wat de uitslag van de enqute betekent en hoe het nu verder moet met de sloopplannen.

Wat: Bewonersavond Aireystrook
Wanneer: 17 december om 19:30 uur
Waar: Wijkcentrum Multibox, Jan de Louterstraat 19

Welke huizen wil Eigen Haard slopen?

fase 1
Hans Katanhof 2-12
Jacob Frankhof 2-12/1-11
De Tourton Bruynstraat 1-9
Jan Postmahof 1-11
geplande sloopdatum: 1e helft 2013

fase 2
Hans Katanhof 1-11
De Tourton Bruynstraat 13-19
Hilbert van Dijkhof 2-12 en 1-11
sloopdatum: nog niet bekend

fase 3
Johannes Poststraat 1-21
Leendert Valstarshof 2-12
Leendert Valstarshof 1-11
Badrianhof 2-12
sloopdatum: nog niet bekend

U bent hier