h

SP op de markt: klachten over woningcorporatie Ymere

10 januari 2013

SP op de markt: klachten over woningcorporatie Ymere

Zaterdag stond de SP op het Osdorpplein om bezoekers te vragen naar de ervaring met woningcorporatie Ymere. De SP is bezig met het verzamelen van meldingen over deze corporatie. In Nieuw-West verhuurt Ymere ongeveer 5.000 woningen.

Diverse mensen geven aan dat de communicatie met de corporatie vaak moeilijk verloopt. Zo worden klachten over achterstallig onderhoud en reparatieverzoeken niet of zeer laat afgehandeld. Daarnaast vinden diverse huurders van Ymere dat de servicekosten niet in relatie staan tot de geleverde diensten. Deze uitkomsten zijn ook in lijn met de eerste 500 klachten die SP Amsterdam heeft verzameld. De SP in Nieuw-West wil graag weten of meer mensen deze ervaring hebben met de corporatie of tegen andere problemen aanlopen. Het meldpunt is via deze link te bereiken. Gelukkig waren ook enkele mensen tevreden over de corporatie.

U bent hier