h

Kandidaatlijsttrekker Oost: Tiers Bakker

25 september 2013

Kandidaatlijsttrekker Oost: Tiers Bakker

Tiers Bakker wordt door het afdelingsbestuur van de SP in Amsterdam voorgedragen als kandidaatlijsttrekker in stadsdeel Oost. Tiers Bakker: "We hebben de afgelopen jaren hard geknokt voor en met de bewoners in Oost, bijvoorbeeld tegen het achterstallig onderhoud aan de Zeeburgerdijk. Ik wil hier dolgraag doorgaan met het opkomen voor de bewoners van ons prachtige stadsdeel!"

Tiers Bakker is in het dagelijks leven hoofd marketing en media bij het opinietijdschrift De Groene Amsterdammer. Daarnaast was hij de afgelopen acht jaar al deelraadslid in stadsdeel Oost-Watergraafsmeer en Oost. Tiers heeft zich vooral druk gemaakt over het slechte achterstallige onderhoud van woningen in zijn stadsdeel. Ook de wankele positie van kleine ondernemers heeft hij onder de aandacht gebracht. Tiers woont aan het Oosterpark met zijn vriendin en twee prachtige dochters. Met veel plezier treedt hij regelmatig op met zijn band Les biftecs op verschillende festivals en Amsterdamse podia. Tiers staat ook op de concept-kandidatenlijst voor de gemeenteraad. Tiers Bakker: "Of ik nu in deelraad of gemeenteraad kom: vol energie ga ik me inzetten voor de bewoners van Oost!"

Als tweede op de conceptkandidatenlijst in Oost staat Dessie Lividikou, zij is momenteel duodeelraadslid. Op de derde plek staat Jeroen Bronswijk, momenteel actief lid maar in het verleden deelraadslid in Oost-Watergraafsmeer. Op 19 oktober mogen de leden tijdens de algemene ledenvergadering laten weten wat ze vinden van de gehele voorgestelde lijst. Ook zal het verkiezingsprogramma en de lijsten voor de andere stadsdelen en de gemeenteraad worden vastgesteld.

U bent hier