h

SP verzamelt verbeteringen Spreeuwenpark

18 januari 2014

SP verzamelt verbeteringen Spreeuwenpark

De SP start een onderzoek naar mogelijke verbeteringen van het Spreeuwenpark. Uit een eerder bezoek aan de Vogelbuurt is gebleken dat bewoners niet tevreden zijn over het parkje. Zo zijn er klachten over hondenpoep en rondslingerend glas. SP'ers zijn vrijdag deur aan deur gegaan en bezochten de moskee om de hoek om verbetervoorstellen in te zamelen.

Erna Berends, SP-lijsttrekker voor Noord, constateerde dat er veel verschillende voorstellen zijn gedaan. "Een moeder wil graag speeltoestellen die geschikt zijn voor de allerjongsten, twee bovenbuurmannen lijkt het leuk om een basketbalveld te vervangen voor een tennisbaan. Verder ergeren bewoners zich aan de troep." Heb jij een goed idee om het Spreeuwenpark te verbeteren? Neem contact op met de SP Noord, amsterdamnoord@sp.nl.

U bent hier