h

Bos en Lommer kegelt Europese superstaat omver

18 mei 2014

Bos en Lommer kegelt Europese superstaat omver

Zaterdagmiddag gaf de SP de bewoners van Bos en Lommer de gelegenheid om de Europese superstaat omver te kegelen. Voor de Europese campagne hadden de SP'ers een spel meegenomen waarbij met een goed gerichte worp verschillende kegels zoals 'belastingontwijking', 'verhuiscircus' en 'Europese superstaat' omver gegooid konden worden. Natuurlijk moest de kegel met 'samenwerking' overeind blijven.

SP-fractievoorzitter in West Gabi Choma: "Het spel is leuk én is een heel goede blikvanger. Deelnemers en kijkers zien meteen waar de SP voor staat bij de komende Europese Verkiezingen." Willen de bewoners van Bos en Lommer de Europese superstaat, Belastingontwijking, Verhuiscircus, Verspilling, Bemoeizucht, Europese Commissie, 25.000 Lobbyisten en Bankenbelangen écht omver kegelen en de Samenwerking overeind houden, dan hebben zij op donderdag 22 mei alsnog een kans.

U bent hier