h

Estafetteactie tegen sluiting verzorgingshuizen succesvol

12 augustus 2014

Estafetteactie tegen sluiting verzorgingshuizen succesvol

Afgelopen weekend heeft de SP weer veel handtekeningen opgehaald tegen de gedwongen sluiting van verzorgingshuizen. In vijf stadsdelen stonden actieve SP’ers op de markt. In totaal haalden zij zo’n 600 handtekeningen op.

Ook fractievoorzitter Daniël Peters vroeg mensen om hun handtekening.

De SP vroeg passanten op markten en pleintjes door de hele stad hun handtekening te zetten tegen de dreigende sluiting van 800 van de 1300 verzorgingshuizen vanwege de overheidsbezuinigingen. Daardoor worden ook ouderen die al in een verzorgingshuis wonen gedwongen verhuizen, en wordt andere ouderen de mogelijkheid om naar een verzorgingshuis te gaan ontnomen. Zie voor meer informatie een interview met SP-raadslid Remine Alberts.

Wilt u de actie ook steunen? Zet uw handtekening!

U bent hier