h

Campagne Provinciale Staten op stoom in Centrum

23 februari 2015

Campagne Provinciale Staten op stoom in Centrum

Foto: SP Amsterdam-Centrum / amsterdam.sp.nl/centrum

De campagne voor de Provinciale Statenverkiezingen is in volle gang in Centrum. Twee keer per week zijn SP'ers op de Noordermarkt te vinden, waar de folders en bekende rode sponsjes grif aftrek vinden. Marktbezoekers stonden maandag soms in drommen rond de SP-bakfiets.

Foto: SP Amsterdam-Centrum / amsterdam.sp.nl/centrum

De SP'ers kregen veel positieve reacties op de markt. Het belang van de Provinciale Staten - en de Eerste Kamer - lijkt onder veel marktbezoekers duidelijk, waarbij een groot deel sympathie lijkt te hebben voor de standpunten van de SP.

De SP Centrum staat elke week op zaterdag (vanaf 12:00 uur) en maandag (vanaf 11:00 uur) op de Noordermarkt, op de hoek met de markt op de Westerstraat. Ook meedoen? Meld je even aan bij Marga Reus.

U bent hier