h

Hebben wij een date op 18 maart?

16 februari 2015

Hebben wij een date op 18 maart?

Foto: SP Amsterdam-Nieuw West / amsterdam.sp.nl/nieuwwest

Op Valentijnsdag waren overal in de stad SP'ers te vinden om campagne te voeren voor de Provinciale Statenverkiezingen. In Nieuw-West ging de SP zelfs langs drie verschillende pleinen.

Op het Sierplein dachten vele winkelgangers een hartje te ontvangen vanwege Valentijn; zij waren zich niet bewust van de politieke lading. Jonge meiden die heel graag een kaartje wilden krijgen op Valentijnsdag moesten wel lachen om de tekst ''Hebben wij een date op 18 maart?''. Sommigen antwoorden volmondig 'ja'! Anderen moesten er nog over nadenken en weer anderen hadden geen vertrouwen meer in de politiek.

Foto: SP Amsterdam-Nieuw West / amsterdam.sp.nl/nieuwwest

Op het drukke Osdorpplein vonden de kaartjes gretig aftrek. Een aantal mensen gaven aan dat ze het kabines van Rutte echt zat waren. Een mooi moment om af te rekenen op 18 maart dus! Op Plein '40-'45, tenslotte,  vlogen de kaartjes uit de handen van de SP'ers. Temidden van de geur van kapot getrapte sinaasappels maakten zij kleine meisjes en grote jongens blij en bewust met een hartje.

 

U bent hier