h

SP-Hulpdienst gaat de buurten in

7 september 2015

SP-Hulpdienst gaat de buurten in

Naast de vaste locatie in de Laurierstraat in de Jordaan, gaat de SP-hulpdienst vanaf deze week aan het werk op locatie in Zuidoost en Nieuw-West. De hulpdienst is er voor iedereen die hulp nodig heeft bij problemen rondom bijvoorbeeld huisvesting, betalingen of het invullen van papieren. Ook mensen die geen lid zijn bij de SP zijn welkom bij de hulpdienst.

Foto: SP

Medewerkers van de hulpdienst in Nieuw-West

Hulpdienstmedewerker Carlien Boelhouwer: “Als je er even niet meer uitkomt, helpen we je graag. Zo heb ik onlangs een oudere dame geholpen die overstelpt werd met aanmaningen waar ze niets vanaf wist. De mevrouw kon door de bomen het bos niet meer zien. De post bleek voor iemand anders bestemd te zijn. Samen hebben we alle brievensturende instellingen aangeschreven. Nu is deze mevrouw verlost van alle angstaanjagende post.”

Wilt u langskomen bij de hulpdienst? Dat kan op de volgende locaties.

Centrum, Laurierstraat
Elke dinsdag, woensdag en donderdag van 13:00 tot 16:00 in het SP-actiecentrum in de Laurierstraat 165hs.

Nieuw-West, Slotermeerlaan
Elke vrijdag van 10:00 tot 12:00 boven de bibliotheek aan de Slotermeerlaan 103.

Zuidoost, Holendrecht
Elke woensdag van 10:00 tot 12:00 in het buurthuis aan het Holendrechtplein.

De hulpdienst is ook te bereiken via 020-6370158 of hulpdienstamsterdam@sp.nl.

U bent hier